Doulorna i Stockholm

SPINNING BABIES & ÖRONAKUPRESSUR

Vad ingår?

Spinning Babies handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament med hjälp av enkla specifika övningar. Detta för att hjälpa bebisen att inta en så optimal position som möjligt i livmodern inför födseln.

Det kan minska graviditetsrelaterade problem och underlätta förlossningen, övningarna kan även hjälpa bebisar som ligger i säte eller tvärläge att vändas till huvud ner.

Vi börjar med att samtala om din bakgrund samt vad du önskar ha hjälp med, sedan går vi igenom övningarna i lugn och ro så att du får utföra dom och ställa frågor. Du får även tips kring dagliga aktiviteter för att främja balansen i bäckenet.


Som komplement till detta lägger jag även kulplåster i öronen på specifika punkter enligt NADAs fem punkter. Dessa ska verka lugnande och lindra oro, depression, ångest osv. Men vi anpassar såklart punkterna utefter ditt mående och vad du behöver hjälp med. Om födseln är nära förestående (inom två veckor) så kan du med fördel behålla plåstrena på tills dess.Pris: 3000 kr 

INTRESSERAD AV ATT BOKA EN WORKSHOP?


SKICKA EN FÖRFRÅGAN MED FORMULÄRET HÄR NEDAN

 
 
 
 

Hör av dig till oss!


Uppstartsmötet är alltid kostnadsfritt